Tävling – Goodio

Tävling


Så här gör du

Fota ditt bidrag och lägg upp på instagram. Följ @goodiogoods och tagga med #goodiotävling, så är du med och tävlar. Se till att ha ett öppet konto, annars kan vi inte se din bild. En jury utser ett vinnare. Vinsten består av Goodio Royal Flush packet (8 smak)

Tävlingsvillkor

Tävlingen anordnas 12-15.10.2017 och ansvaras av Goodio. Du måste ha fyllt 18 år för att vara med.

Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #goodiotävling godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Bilder som publiceras av användare med dold Instagram-profil kan ej medverka i denna tävling.

Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv har tagit bilden. Goodio förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga, eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande, liksom bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång.

En jury utser ett vinnare bland de receptbilder som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #goodiotävling. Bilderna bedöms efter kreativitet.

Juryn består av Moona Lehikoinen, Antoni Ahlstedt och Jutta Nevala. Juryns beslut går ej att överklaga. Vinsten består av Goodio Royal Flush packet. (värde 39,90€) Vinsten kan ej bytas ut mot kontanter eller andra produkter.

Vinnarna kontaktas av @goodiogoods via kommentarsfältet under respektive vinnarbild.

För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Goodio på mejladressen hello@goodio.fi och uppge namn och adress dit vi kan sända vinsten. Om inte vinnaren har kontaktat Goodio inom tre dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Anställda på Goodio får inte delta i tävlingen.

Goodio förbehåller sig rätten att publicera bilder från Instagram, namn och postort i Goodios egna medier. Lämnade personuppgifter behandlas enligt Personuppgiftslagen (PUL).

Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta jutta@goodio.fi