Osallistumisehdot I love me -arvontaan Facebookissa

  1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjänä toimii Helsinki Heaven Oy, Kaikukatu 4 B, 00530 Helsinki (myöhemmin ”arvonnan järjestäjä”).

  1. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien arvonnan valmisteluun ja toteuttamiseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Yksi henkilö saa osallistua samaan arvontaan vain kerran.

  1. Osallistuminen ja kilpailuaika

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Goodion perjantaina 12.10.2018 julkaisemaa Facebook-päivitystä sunnuntaihin 14.10.2018 kello 23.59 mennessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon. Osallistuminen ei velvoita Goodion Facebook-sivusta tykkäämistä.  Kommentoimalla päivitystä osallistuja hyväksyy nämä osallistumisehdot.

  1. Palkinto

Osallistujien kesken arvotaan kolme voittajaa, joista kukin voittaa yhden lippupaketin Helsingin Messukeskuksessa 19.-21.10.2018 järjestettävään I love me -tapahtumaan. Yksi lippupaketti sisältää kaksi pääsylippua, jotka oikeuttavat sisäänpääsyyn tapahtumaan kerran pe-su 19.-21.10.2018 välisenä aikana. Lippu mitätöityy ensimmäisen tarkastuksen yhteydessä. Palkintoa (arvo 32 euroa) tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi.

  1. Voittajan valinta ja palkinnon luovutus

Voittajat arvotaan eli valitaan satunnaisesti maanantaina 15.10.2018 kaikkien osallistumiskelpoisten osallistujien kesken arvonnan järjestäjän edustajista koostuvan raadin toimesta. Voittajille ilmoitetaan arvonnan voitosta henkilökohtaisesti Facebook-yksityisviestillä sekä vastaamalla voittajan kommenttiin kilpailujulkaisussa. Viestissä voittajaa pyydetään ilmoittamaan tarvittavat tiedot palkinnon toimittamiseen. Mikäli voittaja ei toimita tarvittavia tietoja 24 tunnin sisällä tai hän ei voi vastaanottaa palkintoa, arvotaan tilalle uusi voittaja. Palkinto toimitetaan sähköisesti voittajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

  1. Henkilötiedot

Arvontaan osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Henkilötietoja ei kerätä talteen, mutta mikäli arvonnan järjestäjä julkaisee voittajat kisajulkaisussa tai nettisivullaan, jäävät ne näkymään julkaisuun.

  1. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista tai julkaisuista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä tai sille koituneesta vahingosta. Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta arvonnan palkinnosta. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta ilman erillistä ilmoitusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet osallistumisehtoja tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Osallistuessaan ei henkilö saa loukata, herjata tai kiusata ketään tai muulla tavoin aiheuttaa kenellekään vahinkoa. Hylkäämiseen ei vaadita järjestäjältä erillistä ilmoitusta.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä sekä peruuttaa tai sulkea kilpailun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta tärkeän syyn perusteella.

  1. Muut ehdot

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, sponsoroima, hallinnoima eikä suosittelema. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan järjestäjästä riippumattoman palvelun, Facebookin sekä Instagramin, käyttöehtoja. Osallistuja sitoutuu vapauttamaan Facebookin sekä Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä sekä peruuttaa tai sulkea kilpailun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta tärkeän syyn perusteella. Arvonnasta ei ole valitusoikeutta. Kysymykset arvonnasta voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen feedback@goodio.fi.