Osallistumisehdot: Voita vuoden suklaat #ilovechocoat

  1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjänä toimii Helsinki Heaven Oy, Kaikukatu 4, 00530 Helsinki (myöhemmin ”arvonnan järjestäjä”).

  1. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien arvonnan valmisteluun ja toteuttamiseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Yksi henkilö saa osallistua samaan arvontaan vain kerran.

  1. Osallistuminen ja kilpailuaika

Arvontaan osallistutaan julkaisemalla kuva Instagramiin tai Facebookiin ja tägäämällä siihen #ilovechocoat torstaihin 25.10.2018 kello 08:00 mennessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita julkaisuja ei oteta huomioon. Osallistuminen ei velvoita Goodion Instagram tai Facebook-sivusta tykkäämistä tai tuotteiden ostamista, mutta velvoittaa julkiseen profiiliin sosiaalisen median kanavassa, jonka kautta osallistuminen arvontaan tapahtuu. Tägäämällä #ilovechocoat julkaisuunsa, osallistuja hyväksyy nämä osallistumisehdot.

  1. Palkinto

Osallistujien kesken arvotaan yksi suklaapaketti, joka sisältää yhteensä 96 kpl erimakuisia Goodion ChocOat-suklaita (paino per patukka noin 25g). Palkintoa (arvo noin 100 euroa) tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin toiselle henkilölle.

  1. Voittajan valinta ja palkinnon luovutus

Voittaja arvotaan eli valitaan satunnaisesti torstaina 25.10.2018 klo 10:00 kaikkien osallistumiskelpoisten osallistujien kesken arvonnan järjestäjän edustajista koostuvan raadin toimesta. Voittajalle ilmoitetaan arvonnan voitosta henkilökohtaisesti Facebook- tai Instagram-yksityisviestillä sekä vastaamalla voittajan kilpailujulkaisuun. Viestissä voittajaa pyydetään ilmoittamaan tarvittavat tiedot palkinnon toimittamiseen. Mikäli voittaja ei toimita tarvittavia tietoja 24 tunnin sisällä tai hän ei voi vastaanottaa palkintoa, arvotaan tilalle uusi voittaja. Palkinto toimitetaan postitse voittajan antamaan osoitteeseen.

  1. Henkilötiedot

Arvontaan osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä sekä julkaisun, jolla arvontaan on osallistuttu, järjestäjän omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Henkilötietoja ei kerätä talteen, mutta mikäli arvonnan järjestäjä julkaisee voittajat kisajulkaisussa tai nettisivullaan, jäävät ne näkymään julkaisuun.

  1. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä tai sille koituneesta vahingosta. Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta arvonnan palkinnosta. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta ilman erillistä ilmoitusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet osallistumisehtoja tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Osallistuessaan ei henkilö saa loukata, herjata tai kiusata ketään tai muulla tavoin aiheuttaa kenellekään vahinkoa. Hylkäämiseen ei vaadita järjestäjältä erillistä ilmoitusta.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä sekä peruuttaa tai sulkea kilpailun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta tärkeän syyn perusteella.

  1. Muut ehdot

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, sponsoroima, hallinnoima eikä suosittelema. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan järjestäjästä riippumattoman palvelun, Facebookin tai Instagramin, käyttöehtoja. Osallistuja sitoutuu vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä sekä peruuttaa tai sulkea kilpailun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta tärkeän syyn perusteella. Arvonnasta ei ole valitusoikeutta. Kysymykset arvonnasta voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen feedback@goodio.fi.